2010. január 22., péntek

Smink



Olyan jó, ha szépnek érezhetjük magunkat!
Annyiszor van úgy mindannyiunkkal, hogy még tükörbe sincs kedvünk nézni, vagy sokszor elkeseredünk, hogy vajon hogyan tudjuk kihozni fáradt, saját magunk által oly sokszor tökéletlennek ítélt arcunkból a lehető legjobbat!




Kedves Vendégem!

Segítek megtalálni arcformádhoz, személyiségedhez, ruhádhoz illő legoptimálisabb nappali, vagy alkalmi (menyasszonyi, ballagási, stb) sminket! Szeretettel Várlak szalonunkban, hogy a hétköznapokban is magabiztosabb lehess!

Vállalok személyre szabott sminktanácsadást akár Nálad (ez esetben + oda-vissza útiköltséget kell számolnom), vagy a szalonban. Minimum 3 órát szánj rá, az óradíjam 2000,-Ft. Személyiségedhez illő nappali és alkalmi smink elkészítését is megtanítom.

Amennyiben igényled, összeállítok Neked egy sminkcsomagot (alapozó, arcpír, szemhéjfestékek, selyempor, szájfény, stb.), melynek ára kb.10.000,-Ft.



Smink árlista:

- nappali, alkalmi smink: 2.500,-Ft-tól a szalonban, vagy + kiszállási díj
- próbasmink: 4.000,-Ft-tól a szalonban, vagy + kiszállási díj (megbeszélhetjük igényeidet, több verziót is kipróbálhatunk!)
- menyasszonyi smink a "nagy nap"-on: 8.000,-Ft-tól + kiszállási díj (az ár egy plusz sminket is tartalmaz örömanyának, koszorúslánynak,
vagy akinek szeretnéd)
- műszempilla (tincses, vagy soros) 1000,-Ft/fő
- swarovski kristály 100,-Ft/db


Sminktanácsadás ára:

szalonban: óradíj: 2000,-Ft (minimum 3 óra szükséges)

(ez esetben + ), vagy a . , az

otthonodban: 2000,-Ft (minimum 3 óra szükséges) + oda-vissza útiköltség



(kiszállási díj: 25Ft/km)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése